Welkom bij 
Administratiekantoor de Smederij

Bij mij bent u aan het juiste adres voor  zowel de salarisadministratie als uw online boekhouding in Exact Online.

De boekhouding in Exact Online is gekoppeld aan de aangiftesoftware Fiscaal Gemak.  Hierdoor kan de boekhouding worden geëxporteerd naar Fiscaal Gemak.  In dit programma  wordt de data omgezet in een jaarrekening, een aangifte vennootschapsbelasting/aangifte inkomstenbelasting, een aangifte omzetbelasting.  

Na 25 jaar ervaring in de financiële wereld is dit mijn ideale werkgebied.  Alle facturen worden digitaal gescand en herkend (nooit meer bonnen handmatig invoeren) en ze zijn altijd terug te vinden in de boekhouding (nooit meer naar de zolder om te zoeken) en door koppelingen tussen de software wordt alles maar één keer ingevoerd.   

Een volledige geautomatiseerde boekhouding is voor mij het leukste wat er is.  
Want als er overzicht is, kun je de boekhouding gebruiken als managementtool. Salarisadministratie

Wij nemen uw salarisadministratie volledig uit handen vanaf  €10,- per salarisstrook. Altijd deskundig, full service en de kosten afhankelijk van uw pensioenfonds en het aantal werknemers.  
De software is nieuw, maar ik werk nog op de oude manier zonder website met login.  
De werkgever verstuurt de mutaties rechtstreek naar mijn email  en ontvangt de salarisadministratie van die maand inclusief betaalbestand via de email weer terug.  De werknemers ontvangen maandelijks salarisstrook via een email vanuit het salarispakket.